Få serviceeftersyn hos Bilhuset i Fuglebjerg

Det er vigtigt at sørge for, at bilen er i orden, så du trygt og sikkert kan færdes ude på vejene. Derfor er det en rigtig god idé at bestille tid til et serviceeftersyn fra tid til anden. Hos Bilhuset i Fuglebjerg har vi nem og hurtig tidsbestilling, gennemskuelige priser og overholdelse af fabriksgaranti. Hvis du befinder dig i nærheden af Fuglebjerg – i Næstved, Skælskør, Korsør, Slagelse, Sorø eller Ringsted – skal du ikke tøve med at booke en tid til et grundigt serviceeftersyn hos os.

Vi er eksperter inden for service af biler, og vi varetager servicen af alle typer biler. Også el- og hybridbiler er velkomne på vores værksted. Et serviceeftersyn hos os indbefatter:

  • Olie- og filterskift
  • Tjek af dæktryk
  • Visuel kontrol af undervogn
  • Undersøgelse af bremser og hjul

Vores servicepakker

Vi tilbyder forskellige servicepakker, som du kan benytte dig af, hvis din bil trænger til et effektivt serviceeftersyn. Helt overordnet kan du vælge imellem to servicepakker, der varierer en smule i ydelse og pris:

  • Den ene er en AutoMester olieservice, som står til 1295,-. Denne servicepakker rummer 39 kontrolpunkter af bilen samt et skift af oliefilteret.
  • Den anden servicepakke er en AutoMester olie- og bremseservice, der står til 1995,-. Denne pakkeløsning indeholder også de 39 kontrolpunkter af bilen og skift af oliefilter, men derudover skiller vi bremserne ad og giver dem en grundig rensning.

Du kan altid orientere dig om yderligere serviceydelser på AutoMesters hjemmeside og booke tid på dit lokale værksted.

Kom godt ind i en ny sæson med serviceeftersyn

Du kan køre din bil forbi til et serviceeftersyn året rundt. Hvis du er på udkig efter en god tommelfingerregel, er det dog klart anbefalingsværdigt at bestille tid til et serviceeftersyn ved de store sæsonskift. Når kalenderen nærmer sig sommer eller vinter, er det et oplagt tidspunkt at give bilen en grundig gennemgang. I den forbindelse kan du få skiftet dækkene og sikre dig, at klimaanlægget er parat til at håndtere den kommende varme eller kulde.