Hvad består klargøring af?

Det er lovpligtigt at sende din bil til syn, når du får en indkaldelse. Men inden du tager forbi synshallen, kan du få en klargøring til syn på dit lokale værksted. Hos Bilhuset i Fuglebjerg tilbyder vi en grundig gennemgang af din bil inden synet. Hos os indbefatter en klargøring til syn:

  • Forureningskontrol
  • Lygte- og bremsekontrol
  • Visuel kontrol af undervognen

Hvis du har fået en synsindkaldelse, kan du nemt og hurtigt booke en tid til klargøring på vores værksted. Vi er beliggende i Fuglebjerg tæt på Næstved, Skælskør, Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted. Vi er derfor et oplagte værkstedsvalg, hvis du bor i en af disse byer. 

Hvorfor er klargøring til syn en god idé?

Klargøring til syn er ikke obligatorisk, men det har sine fordele. For det første er du med en klargøring sikker på, at bilen kun skal til syn én gang. I klargøringen vil vi opdage alle de eventuelle fejl og mangler, som trænger til at blive udbedret. Dermed vil du med 100% sikkerhed komme igennem bilsynet i første forsøg.

En klargøring til syn har også den store fordel, at proceduren tjener et sikkerhedsmæssigt formål. Ved selve synet kigges der udelukkende på, om bilen lever op til de lovmæssige krav. Ved en klargøring går vi bilen efter i sømmene og vurderer den samlede levetid. Du vil altså få en større sikkerhed med en klargøring, da der bliver gået i dybden med bilens enkeltdele.

Hvornår skal man bestille tid til klargøring?

Du vil typisk få en indkaldelse til syn seks uger før selve synsdatoen. Vi anbefaler, at du bestiller tid til en klargøring til syn med det samme. Det er smart at være ude i god tid, ellers der det ikke sikkert, at dit lokale værksted har tid til en klargøring. Det er også en fordel at være tidligt ude, hvis der viser sig at være behov for reparationer og udskiftning af dele.