Få dækservice hos Bilhuset i Fuglebjerg

Hos Bilhuset i Fuglebjerg tilbyder vi en grundig dækservice, hvor vi tjekker op på hjulenes funktion og udbedrer eventuelle fejl og mangler. Hvis du tænker, at tiden er kommet, kan du let booke en tid til dækservice hos os online. På AutoMesters hjemmeside kan du finde vores værksted. Vi er det oplagte valg, hvis du bor i Fuglebjerg, Næstved, Skælskør, Korsør, Slagelse, Sorø eller Ringsted.

Hvornår skal dækkene skiftes?

Hvornår det er tid til at skifte dækkene på bilen ud, kan variere. Hvis du kører med helårsdæk, skal de selvfølgelig erstattes med nye, når de er slidt ned. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine helårsdæk kan klare en sæson mere, kan du komme forbi til en dækservice hos os. Vi vil med glæde vurdere dækkenes tilstand og give dig et kvalificeret bud på deres levetid. Hvis det er tid til at skifte dækkene ud, har vi et bredt udvalg at vælge imellem.

Hvis du derimod benytter sommer- og vinterdæk, skal de altid skiftes, når den pågældende sæson slutter. Det er meget vigtigt, at udskiftningen bliver foretaget i tide, da det kan skabe en potentiel fare at køre rundt med de forkerte dæk. Du behøver ikke at købe nye dæk hos os for at benytte dig af vores dækservice. Vi skifter gerne dine egne dæk ud for dig med beregning.

Benyt vores dækhotel

Hvis du vælger at få skiftet dine vinter- og sommerdæk hos os, kan du med fordel gøre brug af vores dækopbevaring. Vi har nemlig det, som populært kaldes et dækhotel. Det betyder, at vi opbevarer dine dæk for dig, når de ikke er i brug. Ved at bruge vores service kan du være sikker på, at dækkene opmagasineres under de ideelle forhold, så de holder så længe som overhovedet muligt.