Sørg for service af dit klimaanlæg / Aircondition

Det er måske sjældent, at du skænker dit klimaanlæg i bilen en tanke, men det bliver der hurtigt lavet om på, når det ikke virker. Hos Bilhuset i Fuglebjerg tilbyder vi effektiv service af alle bilens enkeltdele. Hvis din bils klimaanlæg ikke vil samarbejde, kan du derfor nemt booke en tid til aircondition-service på AutoMesters hjemmeside. Vores værksted i Fuglebjerg er en oplagt løsning på dit problem med klimaanlægget, hvis du opholder dig i eller omkring byen. Fuglebjerg ligger tæt på Næstved, Skælskør, Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted.

Hvornår skal et klimaanlæg til service?

Der findes ingen regler, der dikterer, hvornår du bør have dit klimaanlæg til service. Vi vil dog klart anbefale, at du får det tjekket et par gange om året i forbindelse med sæsonskifte. Både om sommeren og vinteren er din aircondition vigtig for at opretholde et behageligt indeklima i din bil. Om sommeren kan det blive kvælende hedt at sidde bag rattet, og om vinteren samler der sig en masse kondens, hvis ikke temperaturen reguleres. Derfor er en regelmæssig service en god idé.

Vi vil altid anbefale vores kunder, at de holder klimaanlægget i bilen i gang året rundt, da det er den billigste løsning for dem. Din aircondition vil holde meget længere, hvis du undlader at tænde og slukke for den. Du bør derimod skrue op og ned for temperaturen efter behov. På den måde er der ikke så meget kølemiddel, der fordamper.

Typiske tegn på, at dit klimaanlæg er i stykker

Det er relativt simpelt at afgøre, om dit køleanlæg virker eller ej. Hvis du oplever, at anlægget ikke rigtig køler, er det sandsynligvis i stykker. Du vil derudover ofte kunne høre, hvis der er noget galt med din aircondition. Hvis dit klimaanlæg laver en susende lyd, er det nok tid til at komme forbi værkstedet til et servicetjek.