Profil

I Bilhuset lægger vi stor vægt på kundebetjening, kundepleje og udvikling.

Kundebetjening og kundepleje: betyder at vi sætter kunden i fokus, at vi lægger op til et loyalt og positivt samarbejde, således at kunden altid får de bedste løsninger.

Udvikling: betyder at vi søger at være i besiddelse af den nyeste viden indenfor elektronik benzinindsprøjtning, pumpedyse og diesel TDI samt commenrail systemer, via efteruddannelse og kurser.

I Bilhuset: tilstræber vi at være i besidelse af de bedste testere og måleudstyr til central elektronik, motorstyring, bremser, airbag, 4 gas-tester til benzinbiler, røggastestere til dieselbiler samt øvrige værktøjer, således at vi er i stand til hurtig fejlfinding og reparation på alle moderne biler.

I Bilhuset tilbyder: vi handel med nyere, brugte biler, alt i service og reparationer, forsikringsskader, klargøring og fremstilling til periodisk syn, rudeskifte, reparation af stenslag og revner, service og reparation på aircondition og klima anlæg, salg af dæk og fælge, dæk – hjul skifte , dæk hotel, glascoating, klargøring - indvendig og udvendig klargøring rengøring, polering og lakforsejling af biler.

Husk I Bilhuset i Fuglebjerg: er vi altid parat til at servicere og reparere alle person- og varebiler, ladvogne, kassevogne, firehjulstrækkere, minibusser, kort sagt vi kan håndterer alle køretøjer op til 3500 kg. i egenvægt.

Velkommen i Bilhuset Thomas Schou

Telefon & Mail

55454593

tsauto.auto@gmail.com

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder