Historien om Bilhuset i Fuglebjerg

Thomas Schou har købt og overtaget Bilhuset i Fuglebjerg fra Jens Palm pr. 1 juni 2019.

Der kommer ikke til at ske ændringer for dig som FordelsKunde hos Bilhuset i Fuglebjerg, Dit FordelsKort overføres automatisk og telefonnummer er det samme som hidtil.

JP AUTO startede som et enkeltmandsfirma i 1994 i vores garage på Fuglebjerglundvej som deltids arbejde. 1 juni 1996 Blev det til fuldtidsjob og i januar 1998 tog vi vores nybyggede værksted i brug på Fuglebjerglundvej 15. Tiden gik hurtigt med masser af reparationer, salg og service, hovedsaligt Saab biler, som vi dengang gjorde til vores speciale.

Trekanten 1 - 3

Pladsen blev hurtigt lidt trang og i efteråret 2007 blev byggeplanerne gjort til virkelighed. Den 1 oktober 2007 startede byggeriet, den 26. oktober holdt vi rejsegilde. Herefter gik det hurtigt, den 14 januar 2008 åbnede vi porten for den første bil. Der manglede dog stadig en del byggearbejde.

Officiel åbning!

Den 15. og 16. marts 2008 var vi klar til at vise vores nye værksted, med tilhørende faciliteter frem ved et, Åbent hus - arrangement. 

Med de nye tiltag har JP AUTO udviklet sig til at være en moderne virksomhed der i dag beskæftiger 3 mand på fuldtid og 1 mand 3 dage om ugen, med alt inden for service, autoreparation, dæk og fælge, rudeskifte, rudereparation, forsikringsskader, service og reparation, på Aircondition og klimaanlæg, på alle personbiler, varebiler, ladvogne, kassevogne, 4 hjulstrækkere, og minibusser, kort sagt vi kan klare opgaver på alle køretøjer op til 4 tons i egenvægt. 

December 2009 ændre JP Auto navn til ” Bilhuset i Fuglebjerg ”

Alle bilmærkers værksted, med speciale i: Saab, Peugeot og Citroen.

Det Nye navn skal fortælle at vi favner bredt, samtidig syntes vi at navnet relaterer bedre til stedet.

I 2010, blev vi godkendt som uddannelses sted, så vi nu må have 2 lærlinge.

Telefon & Mail

55454593

tsauto.auto@gmail.com

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder