Saab

Speciale i Saab!!  man kunne også sige speciale i "Svensk luksus" fordi vi stiller store krav og forventningern til en moderne bil blandt andet:

Sikkerhed

Saab har altid prioriteret sikkerhed højt, bilerne bliver crashtestet på alle tænkelige måder. Derefter bliver de analyseret. Samtidig indhentes kraftigt trafikskadede biler som ligeledes analyseres. Disse resultater bruges i udviklingen til at gøre bilerne endnu mere sikre. Samtidig er der udviklet meget indenfor airbag og aktive nakkestøtter som Saab har stået i spidsen for. Derfor ligger Saab fortsat i front hvad sikkerhed angår.

Komfort

Saabs gode køreegenskaber fremkommer ved forhjulstrækket kombineret med en god vægt- fordeling, brug af ny teknologi inden for affjedring og støddæmpningen, veludviklede sæder, førerstol især, kan justeres efter næsten alle kunstens regler, hvilket gør det muligt at køre i mange timer uden at blive træt. Bagagerummet er stort, hvilket gør det til en rigtig familie - ferie bil.

Økonomi

Saab har gennem årene udviklet 4 cylindrede 2,0 og 2,3 l. kraftfulde motorer med elektronisk indsprøjtning, med og uden turbo. Samt anvendt GM. V6 2,5 -2,8 og 3,0 L. motorer. Saab 9,3 og 9,5 findes i sedan og kombi modeller. Saab 9,3 med 1,8, 1,8t, 2,0t, 2,8t endvidere med 2,2 TID og 1,9t motor. Saab 9,5 med 2,2 og 3,0 TID motorer. senest med  1,9t. motor. med en fornuftig brændstof økonomi og hvor der altid er den fornødne trækkraft tilstede.

Kvalitet

Saab har altid valgt kvalitet frem for kvantitet. Det må være konklusionen af de områder som vi har fremhævet her. Det er det der gør en Saab til en helt fantastisk, firmabil, familiebil i hverdagen, på ferieturen, kort sagt Saab er bygget til en hver transportopgave.
Desværre produceres dette fantastiske og hæderkronede bilmærke ikke mere. Men da det er en stærk bil vil vi kunne købe mange fantastiske brugtbiler og have glæde af dem i mange år endnu.


Snyd ikke dig selv og din familie for denne fantastiske oplevelse.